Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
video Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand
Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand

Eeese Adam med Automat affugtning, WIFI og Tøjtørringstilstand

Varenr.: 2509

EAN nr.: 5704841025097

På lager - Klar til levering
NEDSAT PRIS

Adam – den lydsvage affugter med indbygget Wifi og høj kapacitet


Affugteren Adam er kendt for at være lige så lydsvag ...

Læs mere

2.387,47  DKK 2.984,34  DKK

Special Price Ekskl. moms 1.279,20  DKK Inkl. moms: 1.599,00  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Adam – den lydsvage affugter med indbygget Wifi og høj kapacitet


Affugteren Adam er kendt for at være lige så lydsvag som et køleskab. Adam er elegant designet og formår at holde områder på op til 100 m2 fri for overskydende fugt. Derved passer den perfekt ind i både opholdsrum og kælderrum.

Denne affugter er lydsvag som et køleskab og strømlinet, så den passer ind i en hver boligindretning. Placer affugteren i både stuen, soveværelset, køkkenet, bryggerset eller hvor du nu ønsker at få fjernet fugten og forbedret dit indeklima signifikant.   

Wifi – styr affugteren via telefonen

Denne affugter er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Kompakt og effektiv til store arealer

Adam affugteren er den perfekte kombination af design, teknologi og kølemiddel. Det betyder, at affugteren er utrolig kompakt i forhold til sin store vandtank, der rummer hele 5 liter. De integrerede håndtag i hver side gør maskinen flytbar. For selvom at denne affugter kan trække hele 20 liter vand fra luften pr. dag, formår den at bevare det stilrene og elegante design, så man har lyst til at have affugteren stående.

Affugteren der kun arbejder ved behov

Den praktiske timer-funktion er nem at styre så affugteren kun kører når du ønsker det. Affugteren Adam har et lille lavt strømniveau i forhold til andre affugtere af samme kapacitet. Den er blandt andet udstyret med en smart funktion så du via det lette LED-display kan indstille det ønskede fugtniveau. Når dette fugtniveau så er opnået, slår affugteren automatisk fra og tænder selv igen når fugtniveauet overstiges.

Tøjtørringsfunktionen der gør tøjet hurtigere tørt

Affugteren Adam har en populær tøjtørringsfunktion som særligt er god på de fugtige dage eller når der skal ordnes vasketøj. Den indbyggede tøjtørringsfunktion, der trækker overskydende fugt ud af rummet, gør nemlig, at det våde overtøj eller vasketøj får forkortet tørretiden signifikant. I mange familier bliver tørretumbleren flittigt brugt flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandforbrug og er usundt for miljøet. Derfor er tøjtørringsfunktionen på denne affugter populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid. Med blot et klik på displayet startes den praktiske tøjtørringsfunktion. Praktisk, nemt og ingen slid på tøjet!

Kontinuerligt dræn så du slipper for at tømme vandtanken

Affugteren lukker selv ned, når tanken er fuld så der ikke bliver brugt unødig strøm. Endvidere kan du også bruge affugteren med kontinuerligt dræn så du via en slange kan forbinde affugteren direkte til afløbet og derfor slipper helt for at tømme vandtanken. Affugteren har i øvrigt vaskbart filter og automatisk afrimningsfunktion.

Adam affugter vejer 15,2 kilo, har integrerede håndtag i siderne og kører på 4 styks 360 graders robuste drejehjul.

Mulighed for kontinuerligt dræn (slange ikke inkluderet)

Kan tilkøbes her:

30 cm Afløbsrør til Eeese Emil og Adam 16 mm

I maualen står der at man skal sætte luftfilteret i, dette er allerede monteret i fra producenten.

Specifikationer

Max arbejdsområde 100 m²
Vægt 15,2 kg.
Tankkapacitet 5,0 Liter
Anbefalet arbejdsområde 2 - 70 m²
TIMER 1 - 24 timer
Driftstemperatur 5 - 35 °C
HØJDE 540 mm.
FORBRUG 255 Watt
DYBDE 285 mm.
BREDDE 335 mm.
Lydniveau 42 dB