Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder. Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder.
Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder.

Woods MRD10G En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder.

Datablad

Varenr.: MRD10G

EAN nr.: 7332857500963

På lager - Klar til levering
NEDSAT PRIS

Woods MRD10 Ny
En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder.
Woods MRD10 passer næsten overalt takket være d...

Læs mere

1.644,43  DKK 2.055,54  DKK

Special Price Ekskl. moms 1.252,00  DKK Inkl. moms: 1.565,00  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Woods MRD10 Ny
En kompakt og brugervenlig affugter til mindre områder.
Woods MRD10 passer næsten overalt takket være det kompakte design og lave vægt. Brug det praktiske håndtag til let at flytte affugteren til det sted, hvor det er mest nødvendigt i øjeblikket. MRD-10 udstrømmer varm, tør luft på toppen, der tørrer vasketøjet. Dens mange fordele gør MRD-10 ideel til små områder og vaskerum, men også til opholdsrum!
Hvis du har brug for at affugte større og mere fugtige områder, kan den mere kraftfulde MRD14 måske passe bedre til dine behov.  

Tørrer dit tøj og affugter dit badeværelse eller kælder.
MRD10 affugter luften, selv når temperaturen falder til + 5 ° C. På grund af den indbyggede termostat slukkes maskinen automatisk, når den er ved + 5 ° C. Når temperaturen stiger, starter maskinen automatisk igen - perfekt til at beskytte din campingvogn mod skimmelsvamp under vinteropbevaring! Det tørrer dit tøj på samme tid som det sparer energi. Filteret, der renser luften, er placeret sammen med vandspanden på bagsiden af affugteren.

Perfekt til tørring af sportsudstyr eller børnetøj!
MRD10 er en overkommelig og meget nem at bruge affugter. Det er ideelt at bruge i din lejlighed til at tørre fugtige håndklæder, sportsudstyr eller børnetøj. Woods MRD10 passer let i små rum, og du kan bruge den i de kompakte badeværelser eller til at tørre vasketøj i dit hjem. Det skaber også et mere behageligt miljø i dit hjem, da skimmelsvamp, overskydende fugt og lugt holdes på afstand. MRD10 har en rummelig vandbeholder på 2,7 liter. Hvis vandspanden er fyldt, lukker affugteren automatisk af.

Specifikationer

Max arbejdsområde 40 m²
Vægt 11 Kg
Tankkapacitet 2 liter
Anbefalet arbejdsområde 2 - 30 m²
Driftstemperatur 5 - 35 °C
HØJDE 483 mm.
FORBRUG 180 Watt
DYBDE 190 mm.
BREDDE 305 mm.
Lydniveau <44 dB