Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:

Spørgsmål & Svar

Du vil her under kunne finde spørgsmål som vi får stillet fra vores kunder, som er nyttigt at vide når man arbejder med el installationer.

A: Hvis der i forvejen er en stikkontakt placeret må du som forbruger gerne udskifte denne til en ny, hvis denne er placeret indenvendig.

A: Du må som forbruger selv installere hårde hvidevare, hvis disse er forsynet med en stikprop.

A: Nej du må ikke selv installere dine indbygnings spots. Da disse er en del af den fast installation skal disse installeres af en elektriker.

A: Ja du må gerne udskifte dine eksisterende afbrydere, hvis disse er defekte eller bliver misfarvede.

A: Nej du må ikke lave nye udvidelser af din installation, det skal gøres af en elektriker.

A: Nej du må ikke lave nogle ændringer eller tilføjelser i en 400V kraft installation.

A: Ja du må gerne installere 230V spots i badeværelset, vær dog opmærksom på at hvis installationen skal placeres i brusekabinen, skal der være mindst 2,25m. fra gulv til loft, samt at nye installationer skal laves af elektrikeren.

A: Ja du må gerne samle en forlængerledning som forbruger

A: Ja du må gerne samle en forlængerledning som forbrugerA: Ja du må gerne udskifte stikproppen, så længe du ikke ændre i den faste installation

A: Såfremt armatur og driver er en samlet enhed (overensstemmelseserklæring for enheden) må armaturet ikke være i område 0 eller 1, men er er der tale om 2 uafhængige enheder kan SELV armatur være i område 1 og 2 når driver er udenfor område 0, 1 eller 2.

HUSK: Hvis du selv laver nogle udskiftninger eller lign. er du ansvarlig for at disse bliver lavet både håndværksmæssigt korrekt, samt at disse overholder de gældende regler inden for området.