Returnering

Hvis du har varer der skal returneres så udfyld venligst denne returneringsformular


1. Returforsendelse v. fortrydelsesret

  • Tidligere havde webbutikken ansvaret for forsendelse på en returvare, når kunden fortrød sit køb.
  • Iflg. Ny lov: Er det kunden der bærer ansvaret hvis; pakken går i stykker, forsvinder eller andet, og hæfter således for varen indtil den er os i hænderne.

2. Fortrydelsesret 1

  • Tidligere ophørte din fortrydelsesret, hvis du tog din vare i brug.
  • Iflg. Ny lov: har du som kunde stadig 14 dages fortrydelsesret, selvom varen er taget i brug. Dog forbeholder vi os retten til at fratrække et returbeløb, svarende til varens forringelse efter ibrugtagelse. Se også afsnit om fortrydelsesret.

3. Fortrydelsesret 2

  • Tidligere kunne du benytte din fortrydelsesret, ved ikke at afhente din varer på posthuset eller blot sende varen retur.
  • Iflg. Ny lov: skal du som kunde kontakte os inden returnering og informere om din fortrydelse inden du sender varen retur.

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Inden for de første 14 dage efter modtagelsen af en vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, kan du fortryde købet.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via denne fortrydelsesformular.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
- Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelsele.

Betalingen for varen returneres af EL-Grossisten via bankoverførsel inden for 7 arbejdsdage fra vi har modtaget varen. Det er derfor vigtigt at påføre reg. og kontonummer på vedlagte returvareskema.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med returnering af varen er du velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på at ved manglende original emballage kan der være tale om værdiforringelse. 

Vedlæg udfyldt returvareskema, hvor det oplyses at du ønsker at gøre brug af returretten.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes/indleveres til nedenstående adresse:
EL-Grossisten
Stenbro Allé 13
6650 Brørup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Husk at vedlægge kopi af faktura, samt udfyldt returvareskema.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.