Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter
Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter

Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter

Varenr.: 2514

EAN nr.: 5704841025141

På lager - Klar til levering
NEDSAT PRIS

Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter

Martha er en multifunktionel maskine der både luftbefugter og renser luften...

Læs mere

2.208,17  DKK 2.760,21  DKK

Special Price Ekskl. moms 1.239,20  DKK Inkl. moms: 1.549,00  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Martha 2-i-1 luftfugter og med HEPA-filter

Martha er en multifunktionel maskine der både luftbefugter og renser luften. Bag det stilrene skandinavisk inspirerede design, ligger en maskine med mange funktioner. Marthas anbefalede arbejdsområde er op til 56 m2. Det giver rig mulighed for, både at anvende luftfugteren på kontorer, værelser, stuen, institutioner eller andre steder, hvor luften er tør.   

Computere, fjernsyn og andet elektronik kan godt gøre luften tør. Særligt om vinteren når temperaturen ligger omkring frysepunktet. En tør luft giver et dårligt indeklima, hvilket kan forårsage tørre slimhinder. Det er derfor en god ide med en luftfugter som Martha, der øger luftfugtigheden i rummet og samtidig – via HEPA-filteret- effektivt kan rense luften. Martha luftfugter er udstyret med et 3-i -1 filter i HEPA kvalitet, der opfanger selv de allermest mikroskopiske partikler i luften.

Bakteriefrit vand

For at sikre at vandet i enheden hele tiden holdes frisk og hygiejnisk, så indeholder Martha verdens første opvarmningsteknologi udviklet til at holde vandet bakteriefrit.

Maskinen der kan anvendes året rundt

Foruden at være en uundværlig luftfugter om vinteren når luften bliver tør, så kan maskinen med fordel anvendes som luftrenser om sommeren, hvor pollen i luften ofte er et problem. Luftrenseren kan også bruges i rum hvor mados, husdyr eller støvpartikler er med til at påvirke indeklimaet. For optimal luftkvalitet anbefales det at indstille luftfugtigheden til mellem 40% og 60%. Denne luftfugter har høj ydeevne, 3 styrkeindstillinger for optimal effekt og leveres med et effektivt 3- i- 1 HEPA filter, der består af for-filter, Aktivt kulfilter samt HEPA filteret. Det giver den bedste forudsætning for, at rense luften for luftforurenende partikler, mens luften samtidig befugtes.

Multiproduktet med mange funktioner

Luftfugteren Martha har en stor aftagelig vandbeholder på 4,6 liter. Foruden er der en timerfunktion, hvor man kan indstille en rensecyklus på mellem 1 og 12 timer. Det vil sige, at du kan få maskinen til at rense luften, mens du ikke er hjemme. Luftfugteren slår sig nemlig selv fra, når vandbeholderen er tom. Den brugervenlige, baggrundsbelyste LCD skærm gør det nemt at betjene luftfugteren.

MARTHA’S SÆRLIGE TALENTER

2 i 1 luftfugter & luftrenser
8 niveauer justerbar fugtighedsindstilling
3 niveauer fugtudgangsindstillinger
3 i 1 – Forfilter, HEPA og carbonfilter
HEPA-filter inkluderet
1 – 12 timers timer
LCD-display med softkey
Verdens første opvarmningsteknologi til at reducere bakterier i vand?

?

Specifikationer

Vægt 6,7 kg
Tankkapacitet 4,6 Liter
Anbefalet arbejdsområde 2-55 m²
TIMER 1-12 timer.
Driftstemperatur 5-40 °C
HØJDE 362 mm.
DYBDE 260 mm.
BREDDE 370 mm.
Lydniveau 9-35-45 dB