Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
Eeese Tim kompakte affugter der kan benyttes i bilen, på båden eller i skabet.

Eeese Tim kompakte affugter der kan benyttes i bilen, på båden eller i skabet.

Varenr.: 2544

EAN nr.: 5704841025448

På lager - Klar til levering
NEDSAT PRIS

Tim – den lille, kompakte affugter der kan benyttes i bilen, på båden eller i skabet.

Tim er en kompakt, lille affugte...

Læs mere

196,34  DKK 245,43  DKK

Special Price Ekskl. moms 119,96  DKK Inkl. moms: 149,95  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Tim – den lille, kompakte affugter der kan benyttes i bilen, på båden eller i skabet.

Tim er en kompakt, lille affugter, der har mange brugsmuligheder. Med sine 780 gram er den let at flytte rundt på eller have med sig. Affugteren gør arbejdet der, hvor en normal affugter ikke kan benyttes. Tim affugteren kan både bruges i køkkenskabe, garderobeskabe, i bilen, på båden, i skabet eller et helt andet, mindre sted hvor luftfugtigheden kan være for høj. I campingvognen hvor luftfugtigheden ofte er høj, ville Tim affugter også være optimal. Tim affugter kan affugte arealer op til 5 m2 og absorberer op til 250 ml fugt fra luften pr. opladning.

Pas godt på dit tøj med et sundt klima i klædeskabet

I klædeskabe hænger tøjet ofte tæt eller ligger sammenfoldet i en skuffe. Når så meget tøj hænger tætpakket i et lukket garderobeskab, kan det godt begynde at føles fugtigt eller lugte jordslået. Det afhjælper Tim affugteren når du placerer den i garderobeskabet. Det samme kan lade sig gøre i køkkenskabene hvor der også kan være tendens til en høj luftfugtighed fordi køkkenet hver dag udsættes for dampe fra både ovn og opvaskemaskine.

Tim affugter er også ideel at tage med, de steder hvor en almindelig affugter ikke kan benyttes. Det kan blandt andet være i bilen, hvor der for at undgå kondensdannelse på ruderne og fugtige sæder, der tit forekommer i ældre biler i de koldere årstider. Affugteren er også ideel til båden hvor den med fordel kan fjerne fugten i et, ofte lille soverum.

Genopladelig og lydløs affugter til de små arealer

Tim affugter er indpakket i et innovativt design i et strømline skandinavisk stil. I toppen af affugteren sidder en lille transparant flade. Igennem den transparente flade, kan man se, at Tim affugter består af mange små orange silica mineralkugler, der absorberer fugten fra rummet. Disse silica mineralkugler skifter farve når affugteren begynder at absorbere fugt fra luften. Silicakuglerne skifter dermed farve til grøn. Det gør det nemt at se, når din affugter har samlet fugt.

Tim affugter er genopladelig og kan bruges igen og igen. helt op til 300 gange.


Specifikationer

Max arbejdsområde 5 m²
Vægt 780 Gram
Anbefalet arbejdsområde 5 m²
Driftstemperatur 0-50 °C
HØJDE 55 mm.
FORBRUG 20 Watt
DYBDE 125 mm.
BREDDE 190 mm.