Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
video Eeese Emil 12 L med Wifi Eeese Emil 12 L med Wifi
Eeese Emil 12 L med Wifi

Eeese Emil 12 L med Wifi

Varenr.: 2502

EAN nr.: 5704841025028

På lager - Klar til levering
NEDSAT PRIS

Emil – den kompakte, lydsvage affugter med Wifi og mange andre gode egenskaber 

Når det kommer til støjniveauet, skil...

Læs mere

1.948,38  DKK 2.435,48  DKK

Special Price Ekskl. moms 1.116,00  DKK Inkl. moms: 1.395,00  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Emil – den kompakte, lydsvage affugter med Wifi og mange andre gode egenskaber 

Når det kommer til støjniveauet, skiller Emil sig ud. Med et lydniveau på kun 36 dB og det stilrene design, passer Emil perfekt ind i det mindre opholdsrum, bryggerset, gangarealet og den opvarmede kælder.  

Emil er den mindste og mest kompakte affugter fra eeese. Designet er både klassisk og elegant så den diskret kan fjerne fugt i den opvarmede kælder og det mindre opholdsrum. Emil har nemlig størrelse og kapacitet til et mindre opholdsrum på op til 50 kvadratmeter. Denne affugter er udstyret med auto-tilstand, der kontrollerer rummets fugtighed og fjerner overskydende fugt under opvarmningen.

Wifi – styr affugteren via telefonen

Denne affugter er udstyret med wifi, der gør det muligt at styre enheden via mobiltelefon. Det er smart, fleksibelt og innovativt.

Tøjtørringsfunktion – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm

Hos mange familier kører tørretumbleren flere gange om ugen. Det slider på både dit tøj, strøm- og vandregning og er usundt for miljøet. Derfor er denne affugters tøjtørringsfunktion yderst populær. Den gør, at familiens våde overtøj og vasketøj bliver tørt på rekordtid. Med blot et enkelt klik på displayet, startes den praktiske tøjtørringsfunktion. Da strømforbruget er helt nede på 155W, er denne affugter et billigere og smartere alternativ til en tørretumbler.

Affugteren med den diskrete lyd

Med sine kun 11,6 kilo, er det nemt at flytte affugteren rundt – alt efter i hvilket rum du skal bruge den. praktisk bærehåndtag som en integreret del af designet. Emil kan indstilles i 2 trin og i begge trin, er affugterens lyd meget begrænset – henholdsvis 36dB i trin 1 og 42 dB i trin 2. Derfor kan Emil med fordel bruges i opholdsrum – du vil nemlig kun bemærke affugteren når du lytter nøje.

Nem indstilling af fugtniveau

Emil er udstyret med et smart LED-display med soft-key så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Herefter stopper Emil selv når fugtniveauet er nået og starter automatisk igen når fugtniveauet overstiges. Filteret er vaskbart og affugteren har automatisk nedlukningsfunktion når tanken skal tømmes.

Mulighed for kontinuerligt dræn

Affugteren har mulighed for kontinuerligt dræn så du via en slange kan tilslutte den direkte til afløbet og dermed ikke behøver at tænke på, at skulle tømme den.

?En meget lav strømforbrug

?Den praktiske timerfunktion gør, at du selv kan styre hvornår affugteren skal være aktiv. Affugteren har et lavt strømforbrug på 155W. Dette er meget lavt for en affugter med en kapacitet på 12 liter pr. dag. Temperaturen og fugtigheden i rummet er meget vigtig i forhold til hvor mange liter fugt, der håndteres om dagen.

30 cm Afløbsrør til Eeese Emil og Adam 16 mm

Specifikationer

Max arbejdsområde 50 m²
Vægt 11,6 kg
Tankkapacitet 2,6 liter
Anbefalet arbejdsområde 2 - 40 m²
TIMER 1 - 24 timer
Driftstemperatur 5 - 35 °C
HØJDE 463 mm.
FORBRUG 155 Watt.
DYBDE 250 mm.
BREDDE 300 mm.
Lydniveau 36-40 dB