Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
Eeese Carl 2-i-1 Hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, WIFI og tøjtørringsfunktion Eeese Carl 2-i-1 Hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, WIFI og tøjtørringsfunktion
Eeese Carl 2-i-1 Hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, WIFI og tøjtørringsfunktion

Eeese Carl 2-i-1 Hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, WIFI og tøjtørringsfunktion

Varenr.: 2506

EAN nr.: 5704841025066

På fjernlager - 1 til 2 dages leveringstid
NEDSAT PRIS

Carl – 2:1 hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, wifi og tøjtørringsfunktion.

CARLS SÆRLIGE TALENTER

  • Ekstra s...
Læs mere

3.009,17  DKK 3.761,46  DKK

Special Price Ekskl. moms 1.919,20  DKK Inkl. moms: 2.399,00  DKK

ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Carl – 2:1 hybrid Affugter og luftrenser, med HEPA-filter, wifi og tøjtørringsfunktion.

CARLS SÆRLIGE TALENTER

  • Ekstra stor vandtank med automatisk sluk når beholderen er fuld
  • WIFI
  • 2 i 1 hybrid – affugter og luftrenser med HEPA-filter
  • Effektiv tøjtørringsfunktion
  • LED-display med softkey betjening
  • Automatisk genstartsfunktion og timer  
  • Mulighed for kontinuerligt dræn (slange er inkluderet)


Carl er en 2-i-1 hybrid, der kombinerer en effektiv affugter med luftrensning i HEPA kvalitet. Med Carl bestemmer du således selv hvornår du vælger at benytte affugterfunktionen til at holde en optimal luftfugtighed i din bolig eller om du måske i en periode alene ønsker at benytte luftrenserfunktionens HEPA filter til at rense luften for generende partikler. Det sikrer dig det bedste indeklima året rundt. 

Kraftfuld affugter med mange anvendelsesmuligheder

Carl er en kraftfuld affugter, der kan affugte op til 25 Liter om dagen. Den kan holde arealer helt op til 120 m2 fri for fugt. Den er oplagt at benytte i kælderen, men der er mange anvendelsesmuligheder. Carl kan både anvendes som affugter og luftrenser på kontorer, i køkken/alrum, den store dagligstue, i forretninger, institutioner eller andre steder hvor der er brug for at få affugtet eller renset luften. Den store 6,5 liters vandbeholder letter håndteringen og affugteren stopper automatisk når beholderen er fyldt. Alternativt kan du benytte den medfølgende drænslange, som kan forbindes til et permanent afløb.

Styr affugteren med Wifi

Carl affugter og luftrenser er forberedt til WIFI og den kan således styres via en app lige meget hvor du er. Det vil altså sige, at du kan tænde affugteren via WIFI på din telefon, selvom du ikke er i nærheden. Du kan også den relative luftfugtighed i rummet. Det kan blandt andet være meget praktisk, hvis din affugter f.eks. er placeret i et sommerhus eller et andet sted hvor du ikke kommer så ofte.

Automatisk og energibesparende tænd/slukfunktion

Affugterens indbyggede digitale display er nemt og overskueligt. Herpå kan du aflæse fugtighedsniveauet i rummet eller indstille hvornår affugteren skal begynde at affugte med den indbyggede timer. Ellers starter Carl kun affugtning, når der er behov for det og standser igen når det optimale fugtighedsniveau er nået.

Som en praktisk detalje kan Carl indstilles til at vise på afstand om den relative luftfugtighed i rummet er optimal. I så fald lyser en grøn signalfarve. Farven vil variere alt efter hvor høj den relative luftfugtighed er i rummet.

Effektiv tøjtørring med Laundry Mode

Carl affugter og luftrenser har indbygget Laundry Mode. Dette gør, at du via et enkelt tryk på en knap på displayet, kan få tørret dit tøj hurtigt og langt billigere end ved brug af en tørretumbler. Desuden kommer der heller ikke slitage på tøjet som der vil gøre, hvis det tørres i en tørretumbler.

?

Specifikationer

Max arbejdsområde 120 m²
Vægt 16 Kg.
Tankkapacitet 6,5 Liter
Anbefalet arbejdsområde 2-85 m²
TIMER 1 - 24 timer
Driftstemperatur 5 - 35 °C
HØJDE 564 mm.
FORBRUG 280 Watt
DYBDE 285 mm.
BREDDE 360 mm.
Lydniveau 41-46 dB