Financing and Layaway Available + FREE Shipping and Retuns x
Jeg handler som:
video video ABB Ladeboks 11KW type 2-stik med WIFI, Bluetooth mm.. ABB Ladeboks 11KW type 2-stik med WIFI, Bluetooth mm.. ABB Ladeboks 11KW type 2-stik med WIFI, Bluetooth mm..
ABB Ladeboks 11KW type 2-stik med WIFI, Bluetooth mm..

ABB Ladeboks 11KW type 2-stik med WIFI, Bluetooth mm..

Datablad

Varenr.: 5411012213

EAN nr.: 8719874450942

På fjernlager - 1 til 2 dages leveringstid

Kompakt og fremtidssikker vægmonteret AC-lader til elbiler. Laderen har et 5 meter langt kabel med et type 2-stik, so...

Læs mere
6.723,37  DKK Ekskl. moms 8.404,21  DKK Inkl. moms:
ELLER

Ikke det rigtige produkt? Se relateret varer eller send os en mail - Sammen finder vi det rigtige produkt.


Kompakt og fremtidssikker vægmonteret AC-lader til elbiler. Laderen har et 5 meter langt kabel med et type 2-stik, som er det mest udbredte ladestik på både plug-in hybrid- og elbiler i Europa.

Via en gratis app til både Apple og Android har kunden mulighed for at styre laderens funktioner. Som eksempel på funktioner kan nævnes, at man kan starte, stoppe og se status på ladesessionen, opsætte tidsintervaller, hvor man ønsker, at opladningen skal starte og stoppe samt muligheden for at opdatere laderen med nye funktioner.

Installatøren har en speciel app, som muliggør mere avancerede indstillinger, som fx permanent begrænsning af laderens maksimale effekt.

Laderen har også RFID-læser, som muliggør autorisation af brugeren via RFID-kort. Det er muligt at knytte flere RFID-kort til samme lader, eller at samme RFID-kort kan anvendes på flere ladere i et netværk.
Der medfølger 1 stk. RFID-kort med hver lader - flere kan købes som tilbehør her.

Man kan kommunikere med laderen via Ethernet, wi-fi og Bluetooth. Ved tilslutning til ABB AC-cloud via internettet vil brugeren kunne se informationer om laderen via en browser. Tilslutningen til ABB-cloud åbner også op for avanceret belastningsstyring, som kan skræddersys til den eksisterende installation.

Laderen har en maksimal lade-effekt på 11 kW/16 A ved 415 V. Dette betyder, at en elbil med et 40 kWh-batteri kan lades op på ca. 4 timer, hvis den understøtter 11 kW-ladning.
Vær opmærksom på, at det altid er bilen, som bestemmer, hvor meget effekt der kan lades med.

Laderen har indbygget detektering af glatte DC-fejlstrømme og deaktiverer, hvis fejlstrømmen overstiger 6 mA. Der er derfor ikke krav om type B-RCD, men udelukkende type A.

Bredde : 195 mm

Højde : 320 mm

Dybde : 110 mm